Att ha semester på semstern


Detta inlägg är tidigare publicerat på min tillfälliga blogg


Tiden går fort när man har roligt

Tiden går fort när man har roligt och den här semestern börjar gå mot sitt slut. I morgon förmiddag börjar resan hem till Sverige igen. Jag kommer hoppa av Kumla och stanna där i några dagar innan jag forsätter hem till Värmland igen.

Aldrig bloggat så här lite

Så lite jag bloggat de senaste 14 dagarna har jag inte gjort i hela mitt liv höll jag på att säga för de känns som jag har bloggar hela livet. Det har jag ju inte men i alla fall tio år. Jag hade tänkt blogga som vanligt under den här resan och hade massa med tidsinställda inlägg som skulle komma upp men sen blev ju bloggen hackad och allt blev kaos.

Att ha semester på semstern

Jag tappade lusten liten så jag lämnade över kaoset till en kompis som fortfarande jobbar på att lösa problemet och få tillbaka den gamla bloggen igen. Så i stället bestämde jag mig för att ha semester på semestern. Det är dock väldigt svårt att hålla sig borta från sociala medier men jag har gjort mitt bästa. Avslutar den här semestern med att ligga i sängen och följa Luddes match på tv:n.

Ha semester på semestern

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen