Home sweet home


Detta inlägg är tidigare publicerat på min tillfälliga blogg


Bästa bussåkaren

Vid lunch hoppade jag och Fröken B på bussen i Örebro och började vår resa hem till Karlstad. Baby åkte buss för andra gången på 4 år men skötte sig exemplarisk. Det märks att hon är en van pendlar katt. Har åkt buss med henne nästan varje vecka från att hon var bebis tills jag tog körkort i december 2014. Det märks att katter inte brukar åka buss på de här sättet för de är många som hälsar på Baby och tycker att hon är söt som sitter med huvudet uppe. Var lite osäker på om hon fick sitta så på Netbuss men de stod på deras hemsida att djuren ska sitta i buren hela resan. Haha om någon hade sagt något så hade ju kunnat sagt att jag har Asperger och tolkar saker bokstavligt. För hon sitter ju i buren och sitter fast i ett koppel i väskan.

Dagens träningspass

När vi kom till Karlstad så kunde ingen hämta oss så dagens träningspass blev att gå hem 3 km med 6 kg katt/bur på ryggen, en ryggsäck och en påse. Resväskan på 22 kg lämnade jag kvar i Kumla så får Henrik komma med den nästa vecka. Hem kom vi tillslut fast det var lite jobbigt. Baby satt dock lugnt på min rygg och pratade med fåglar som vi gick förbi.

Pressleg

Väl hemma så låg det en hel hög med post innanför dörren. Bland annat så hade mitt presskort från Svemo kommit. Nu hoppas jag att det är sluttramsat och att jag inte behöver bli ifrågasatt mer. Jag ser fram emot att fota min första speedway match i år den 28/6.

Home sweet home

Någon som kan gissa vad det första jag gjorde när jag kom hem efter att ha öppnat posten var? Att bada badkar så klart! Det borde vara förbjudet att inte få bada badkar på 18 dagar!

home sweet home

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen