Aspiepower Media

Att shoppa bebiskläder

Det är så kul att shoppa bebiskläder!

Alltså finns det något roligare än att shoppa bebiskläder? Finns ju så himla mycket gulligt men min bebis (läs Baby) vill ju tyvärr inte ha kläder på sig haha. Men för några veckor sedan fick min kompis Micaela en son. Så  nu hade jag äntligen en anledning till att shoppa bebiskläder och jag tänkte smart, så köpte en body för 2-3 månader för man får ju så jävla mycket kläder av alla så bättre att han har nått att växa i. Nu har paketet kommit fram till Stockholm, så tänkte jag att jag kunde visa er vad jag köpte. Sen har jag gett Alexander ett stort löfte- att jag ska lära honom allt jag kan om speedway;)

 

bebiskläder
Nu har mamma och pappa åkt hem men Baby har stannat hos mig eftersom jag kommer vara i Värmland i två veckor nu. Men när Baby kom hit så hade hon med sig en av sin stolar, som hon tydligen ärvt efter mig. Så får nog ringa hyresvärden och fråga om de har en fyra så Baby kan få ett eget rum för får snart inte plats med hennes saker;) Men självklart ska ungen ha en egen fåtölj i vardagsrummet! Hon har dock inte testat den än för hon har bosatt sig i sänglådan, bästa stället som finns. Nu ska jag fortsätta att klippa klart vloggen som vi spelade in i Stockholm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *