Aspiepower Media

Två besök på akuten på ett dygn

Två besök på akuten på ett dygn

När jag hade tagit två spasmofen och fortfarande hade sjuka smärtor så satte sig mamma i bilen och kom hit. Efter fyra timmar på akuten så skicka de hem mig igen. Alla prover ser bra ut som vanligt. Det var samma läkare som i förrgår. Han var lika noga den här gången men eftersom proverna är bra så tyder det inte på att det är något allvarligt. Nehej de säger ni då hade det varit det så hade jag nog varit död för länge sedan. Än en gång kör de ”stenerna gör inte ont om de ligger i njuren” så senare i dag ska det göras en ny akutröntgen. Oavsett vad det är så har jag ont som fan och det är ju lite underligt att jag har blod i urinen om stenarna nu är i njuren. ”Jag ser att du har sjukt ont” sa han. Ja men hjälp mig då!

Femte gången gillt?

Aja blir två läkarbesök på ett dygn i alla fall. De ska ringa under dagen ge mig en tid för röntgen sen ska jag sätta mig på akuten och vänta på att en ny kiurg ska undersöka mig. Det kan vara bra om någon mer kollar på dig tyckte han. Ja vi får väl se vad den femte läkaren hittar på. Håll tummarna för att det blir femte gången gillt!

Två besök på akuten på ett dygn

3 reaktioner på “Två besök på akuten på ett dygn

 1. Jag förstår precis hur du har det. Mitt ”rekord” är två besök på vårdcentral och två på akuten inom 21 timmar.

  Jag har haft njursten vid något tillfälle, och det är fruktansvärt. Mina problem annars är gallkramper som trots operation kommer tätt och där Spasmofen ibland gör det värre. Då är akuten enda lösningen.

  Jag är innerligt trött på att höra kommentarer som:

  ”Är du säker på att det inte är ångest?”
  Suck.

  ”Du är bara 32, du ska inte ta morfin”
  Nä, ge mig ett alternativ som fungerar då.

  ”Det här är sista gången vi skriver ut Spasmofen, du måste sluta med dem”
  Det är det enda som hjälper, jag tar dem inte för att det är kul, jag hade mycket hellre kunnat umgås med min son än att ligga i morfindimmor.

  Just att bli misstrodd och tagen som missbrukare är värst tycker jag. Mina prover ser alltid bra ut, de har inte hittat ett enda stopp eller en sten som förklarar varför jag har så fruktansvärt ont.

  Känner du igen dig i något av det här?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *