Aspiepower Media

Har inte tid med njurstensanfall

Ny medlem i min fanclub

I går kväll var det elitseriepremiär i speedway. Jag tog med min dator och åkte och våldgästa Carolina. Jag passade också på att värva hennes hund till min fanclub haha;)

Speedway är bästa medicinen

Nita (hunden) är sjuk och har varit det i snart en månad så jag köpte en present till henne i går. Leksaken som ni ser på bilden. Hon fick följa med in i djuraffären och välja vad hon ville ha och då blev det en Starwars leksak. Haha mammas flicka för Carolina är också besatt av Starwars. Speedway är dock bästa medicinen så vi får hoppas att Nita blir friskare nu annars får vi se fler matcher tillsammans;)

Har inte tid med några njurstensanfall

När jag vaknade uppe i morse så mådde jag sjukt illa. När jag väl kom upp ur sängen så insåg att det gör så jävla ont i njuren. Åhhh jävla stenar jag har inte tid med några njurstensanfall nu. I dag ska jag jobba, träffa min nya kontaktperson och väga in mig på Viktväktarna.

njurstensanfall

2 reaktioner på “Har inte tid med njurstensanfall

  1. Krya på dig! Inte kul att bli sjuk. Kanske hjälper Speedway dig också? 😉
    Oj, att du och hunden hittade en Star Wars-leksak i djuraffären, det var ju klockrent. Ni har god smak alla tre, ser jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *