Aspiepower Media

När jag hatar sporten jag älskar

När jag hatar sporten jag älskar

Jag älskar speedway men ibland hatar jag sporten jag älskar. Det hände i går kväll när det kom ett sms: ”Pontus har brutit nyckelbenet”, stod det. Fan det måste finnas en förbannelse över Pontus och Hagfors för nästan varje gång han ska dit så blir han skadad. Pontus är alltså Zandras bror så det betyder att jag inte kommer få träffa Zandra på torsdag. Jag som hade längtat så mycket men det kommer fler gånger. Jag får försöka överleva några veckor till och vi får hoppas att han läker snabbt.

Jag är glad för hans skull

Dock tog det inte värst lång tid för mig att börja älska sporten igen. Jag följde Luddes match i England och han körde som en kung och körde in 17+1 poäng. Jag blir så glad för hans skull för den här säsongen har inte börjat så bra. Jag längtar som fan efter att få se speedway men behöver bara vänta tills på torsdag tjoho!

Jobb och boendestöd

I dag har jag jobbat och fast det är måndag så var jag på jobbet redan vid 8.15, plötsligt händer det haha. Mamma skulle till sjukhuset så jag skjutsade henne dit och när jag ändå var på väg så åkte jag till jobbet. Sen har jag också hunnit med veckans träff med mitt boendestöd och planerat de två kommande veckorna. Lite stek på balkongen har jag också hunnit med, älskar att solen skiner! Nu har precis kommit in efter att ha tagit en promenad på 5 km. Nu blir det chill i soffan resten av kvällen. Vad har du gjort i dag kompis? Har du haft en bra dag?

 

 

3 reaktioner på “När jag hatar sporten jag älskar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *