Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Min lilla glassfantast – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Min lilla glassfantast

Min lilla glassfantast!

Min lilla glassfantast är hemma igen, det är så skönt! När mamma hade slutat jobba vid lunch så åkte vi mot Karlstad. Hon hängde med för att hon ska till sjukhuset i morgon. När vi kom fram så åkte vi en sväng till Välsviken och Lager 157. Jag fick med mig ett par shorts hem. Det är ju bara 39 dagar kvar tills vi åker till Kroatien och jag har krymp ur mina shorts så det fick bli ett par nya. Nu har vi precis haft glassfest med glass från Lohilo.

min lilla glassfantast

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *