Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Väl undersökt – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Väl undersökt

Få en bättre översikt.

I torsdags var det äntligen dags för första besöket hos smärtcentrum. Jag skickade in en egen för cirka ett halvår sedan. Min förhoppning var att det skulle ge en bättre översikt av min smärta.

Många kockar i soppan

Reumatulogen tar hand om min reumatism. När senor och ledband går av så tar ortopeden över. Kvinnokliniken tar hand om den fruktansväda mensvärken, cystorna och misstänkta endometriosen. Urologen tar hand om njurstenssmärtan. Ingen tar hand om IBS-smärtan just nu. Sen får akuten ta över när det blir akut. Det är många kockar i soppan.

Grundligt undersökt

Jag fick träffa två läkare och en sjukgymnast i 1,5 timma. Vi gick igenom min smärtproblematik sen blev jag grundligt undersökt. Först kollade läkaren reaktionsförmåga och känsel. Vi kom fram till att jag har en nedsättning i vänster ben. Oklart varför men det är ju vänsterfoten som är opererad två gånger så det kan ha med saken att göra. När läkaren var klar var det sjukgymnastens tur att undersöka mig. De tryckte och rörde i varenda millimeter av hela min kropp.

Livrädd

Det påpekade att jag är så duktig med träning och kost. Att jag verkar veta hur min kropp fungerar osv… Det jag alltid får höra. Det gör mig livrädd för att de ska säga att jag klarar mig själv. Att de inte kan göra någonting för mig. Men än har jag inte gett upp för jag har tre möten till inbokade i den här kartläggningen. Nästa gång blir det att träffa en psykolog.

Aldrig pratat om smärtan

Jag har fått terapi sedan jag var 12 år. Men jag har aldrig fått terapi för min smärta. Vi har knappt pratat om den ens. Jag hoppas att på att få mer strategier för att hantera smärtan. Ja vi får väl se vad det säger när kartläggning är klar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *