Aspiepower Media

Redo för morgondagen

Typiskt….

Jag ställde klockan på 10 men vaknade av mig själv vid 9. Så pallade mig upp och ringde reumatologen. Vi hade kollat extra så de verkligen hade telefontid på onsdagar och det skulle de ha enligt hemsidan. Men nej självklart hade de ingen telefontid på onsdagar. Så himla typiskt, jag får göra ett nytt försök nästa veckan.

Redo för morgondagen

När jag ändå var vaken så passade jag på att tvätta och föna håret och måla naglarna så nu är jag redo för morgon dagen. I morgon ska jag ha en sluten föreläsning i Filipstad och jag insåg att jag kommer få gå upp vid 07. I bland tänker jag inte när jag tackar ja till saker. Energidrycken ligger på kylning så förhoppningsvis kommer jag inte till Filipstad och är en zombie haha.

I väntan på bilen

Nu ligger jag bara i soffan och slappar och väntar på att de ska ringa och säga att bilen är klar. Sen är enda planen jag har i dag att gå till Viktväktarna. Det verkligen skönt med en vilodag mitt i veckan, kanske borde ta det oftare.

Redo för morgondagen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *