Aspiepower Media

Har jag EDS?

Har jag EDS?

Det här är ett tidsinställt inlägg så när ni läser detta så ligger jag troligtvis och sover. Jag tänkte ta sovmorgon till 10 sen måste jag upp och försöka få tag på reumatologen. Har typ hundra frågor till dem… Några av dem är:  Vad ska vi göra med min arm som jag nu haft ont i över ett halvår? Varför får jag så många blåmärken. Ortopeden tyckte att jag borde utredas för EDS, kan jag ha det? Finns det något annat jag kan få mot magkatarr i stället för Omeprazol? Kan min magkatarr vara magsår?

Skjuter saker framför mig

Ja som ni märker så har jag samlat i hop alla frågor till ett samtal haha. Jag har skjutit det här framför mig sedan jul men nu måste jag ta tag i det. Råkade säga det när mitt boendestöd var här i måndags så hon ska smsa mig i morgon och kolla så det verkligen är gjort. Jag är världsmästare på att skjuta tråkiga saker framför mig.

Effektiv när jag väl kommer i gång

I går tog jag dock tag i en tråkig sak, att tvätta. Fyra maskiner blev det och bokade till och med en ny tid på tisdag. Efter där förhoppningsvis tvättkorgen tom igen. Jag är effektiv när jag väl kommer i gång. I dag är jag ledig så satsar som sagt på lite sovmorgon annars är enda planen att jag ska till Viktväktarna i kväll. Så vi får se vad den här dagen har att bjuda på.

EDS

2 reaktioner på “Har jag EDS?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *