Aspiepower Media

Resultat vecka 14 med Viktväktarna

Resultat vecka 14 med Viktväktarna

Nu har jag varit i väg på Veckans vägning och mitt resultat vecka 14 med Viktväktarna är +0,1 kg. Jag har dock insett att tre av mina fyra plus är med exakt fem veckor mellanrum så jag antar att det är den tiden i månaden. Jag har ju inte koll på min mens eftersom jag inte haft en riktig blödning på nästan två år. Då vi trollat bort den med speciella P-piller eftersom jag har menssmärtor så jag svimmar och kräks. Så det är bara att kämpa på så blir det förhoppningsvis mer minus nästa vecka. Dock kommer jag väga mig på måndag nästa vecka så de kommer bli efter fem dagar. Men de blir desto mer motion på Ullared den veckan så det kanske går jämt ut;)

Resultat vecka 14 med Viktväktarna

1 reaktion på “Resultat vecka 14 med Viktväktarna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *