Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Nu spårar det ur på riktigt – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Nu spårar det ur på riktigt

Nu spårar det ur på riktigt

I går skrev jag om att jag börjar bli så där ”normal” i gen och att det kanske är dags att sänka medicinen snart. Nu ska jag berätta något för er… Nu är jag orolig för nu spårar det ur på riktigt. Jag är på jobbet 20 MINUTER FÖR TIDIGT i dag! Herregud det här kan inte vara bra alltså;) Dock orkar jag fortfarande inte kamma håret på morgon så lite hopp finns det kvar.

Bilen på verkstad

Efter jobbet ska jag åka i väg och lämna min bil på verkstad. Jag har tydligen kört in i något, troligtvis kanten när jag svänger in på min parkering hemma. Det är så jävla trångt så man knappt kommer in och då har jag en Toyota Yaris haha är glad för att jag inte har en buss eller nått. Nu måste de i alla fall göra en hjulinställning på den så inte mina nya sommardäck slits sönder.

Ovan att jobba mer än fyra timmar

Vi ringde runt halva Karlstad för att få en tid. Tillslut fick vi en i morgon men jag tar mig ju inte till jobbet utan bil. Så därför jobbade jag fem timmar i går och fem timmar i dag i stället. Jag var as trött i går för jag är så himla ovan att jobba mer än fyra timmar. Sjukt att en timma kan påverka så mycket. Så när bilen är lämnad så ska åka hem och tvätta och sen vila resten av kvällen.

Inlägget innehåller sarkasm;)

Nu spårar det ur på riktigt

7 reaktioner på “Nu spårar det ur på riktigt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *