Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Att göra rätt val i påsk – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Att göra rätt val i påsk

Att göra rätt val i påsk

För mig förknippas påsken med godis och det kommer bli en utmaning att göra rätt val i år. För att det ska bli enklare så har jag fixat ett lite nyttigare påskägg till mig själv. Mitt ägg är det på bilden högst upp det innehåller 18 smartpoints. Ägget på den nedersta bilden visade upp på Viktväktarmötet förra veckan det innehåller 84 smartpoints. Helt jävla galet!
De där choklad äggen är ju inte ens goda.

Pizza eller chokladägg?

För er som inte har koll på Viktväktarnas program så får jag äta 23 smartpoints per dag. En och en halv pizza innehåller nästan lika mycket som de där jävla äggen. När man ser det så här så blir det himla mycket enklare att göra rätt val.
Vilket ägg skulle du ha valt?

Att göra rätt val i påsk

Att göra rätt val i påsk

2 reaktioner på “Att göra rätt val i påsk

  1. Jag skulle helt klart ha valt inget av det då jag inte är så förtjust i något av de som finns i dem. Är inte så göad för godis alls,bättre att ge mig ett par strumpor. Det behöver jag iallfall

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *