Aspiepower Media

Hamnade på vårdcentralen

Hamnade på vårdcentralen

Gårdagen blev inte riktigt som planerat. Tanken var att Carolina skulle komma till mig efter att jag slutat jobba. Vi skulle ha en mysstund och bara sitta och prata och ha det trevligt. Men så blev det inte riktigt för vi hamnade på vårdcentralen i Forshaga. Carolinas dotter hade ramlat och slagit sig så vi fick besöka både vårdcentralen och tandläkaren men allt såg okej ut efter omständigheterna.

Drog ut på tiden

Jag skulle ta blodprover denna vecka så passade på att göra det när vi ändå var där. Kul att variera sig och se en annan vårdcentral för en gångs skull haha. Äventyret drog dock ut på tiden så vi åkte vid 14 och kom inte hem förrän efter kl 18. Jag spelade in en vlogg så ni får hänga med på vårt äventyr men den kommer upp på måndag. Så glöm inte bort att prenumerera på min kanal så du inte missar den;)

Hamnade på vårdcentralen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *