Kost och träning Vardag

Resultat vecka 12 med Viktväktarna

Vaknade upp med huvudvärk

Jag vaknade upp i morse och hade sjukt ont i huvudet. Så jag bestämde mig för att jobba hemifrån i stället. Jag har fortfarande ont i huvudet men pallade mig i alla fall i väg till Viktväktarna för att väga mig. Kände att jag behövde få lite luft så bestämde mig för att gå dit så nu visar stegräknaren 4,87 km. Orkade inte stanna kvar på mötet så vägde mig bara och gick hem igen.

Resultat vecka 12 med Viktväktarna

Mitt resultat vecka 12 med Viktväktarna blev +0,6. Jag har hållit budgeten och räknat allt men vågen visar plus i alla fall. Ibland blir det så, det är så som kroppen fungerar. Så det är bara att fortsätta att kämpa på. Den här veckan kommer bli en utmaning för det är påsk och massa frestelser. Jag har bestämt mig för att jag ska räkna allt och att jag bara ska äta godis från Viktväktarna och Tweeks. Jag ska också försöka röra på mig lite mer. Vi får se hur det går:)

Resultat vecka 12 med Viktväktarna

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Kerstin
  28 mars, 2018 at 21:02

  Hej!
  Vart i Karlstad köper du Tweeks godiset?
  Lycka till med helgen! ?

  • Reply
   Joanna Halvardsson
   28 mars, 2018 at 21:21

   Coop i Mitt i city bland annat. Gå in på tweeks hemsida så ser du vilka butiker som säljer 🙂

 • Reply
  Netti Starby
  28 mars, 2018 at 21:24

  Bra jobbat av dig och lycka till under påsken! 😀 Kramis

Leave a Reply