Aspiepower Media

Resultat vecka 12 med Viktväktarna

Vaknade upp med huvudvärk

Jag vaknade upp i morse och hade sjukt ont i huvudet. Så jag bestämde mig för att jobba hemifrån i stället. Jag har fortfarande ont i huvudet men pallade mig i alla fall i väg till Viktväktarna för att väga mig. Kände att jag behövde få lite luft så bestämde mig för att gå dit så nu visar stegräknaren 4,87 km. Orkade inte stanna kvar på mötet så vägde mig bara och gick hem igen.

Resultat vecka 12 med Viktväktarna

Mitt resultat vecka 12 med Viktväktarna blev +0,6. Jag har hållit budgeten och räknat allt men vågen visar plus i alla fall. Ibland blir det så, det är så som kroppen fungerar. Så det är bara att fortsätta att kämpa på. Den här veckan kommer bli en utmaning för det är påsk och massa frestelser. Jag har bestämt mig för att jag ska räkna allt och att jag bara ska äta godis från Viktväktarna och Tweeks. Jag ska också försöka röra på mig lite mer. Vi får se hur det går:)

Resultat vecka 12 med Viktväktarna

3 reaktioner på “Resultat vecka 12 med Viktväktarna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *