Aspiepower Media

De livsfarliga skorna

Varför kom jag inte på det här tidigare?

Mamma kom som sagt till stan i går så vi tog en tur till XXL för att kolla på skor. Det fick bli ett par vandringskängor, det blev dom jag redan hade fast i sommarmodell. Jag undrar bara varför jag inte kommit på det här tidigare? För första gången på 4 år så har jag gått över 4 km men inte känt smärta i varje steg jag tar. Det gör sådan stor skillnad när dom är högre och det blir stabilare över fotleden och där foten är opererad.

De livsfarliga skorna

De livsfarliga skorna

Dock var skorna livsfarliga för första gången jag snörade på mig dom så lyckades jag att skära mig på tre fingrar. Fråga inte hur jag lyckades för det vet jag inte men helt plötsligt blödde jag. Vad är det för jävla skor som hjälper mig att återuppta mitt självskadebeteende. Ser framför mig hur jag sitter hos läkaren på psyk och säger ”Nej det var inte jag det var mina skor”. Haha jag kommer nog aldrig mer få gå därifrån igen;)

Lyxig räkmacka

När vi var klara på Välsviken så blev det en tur till Ikea där det fick bli en lyxig räkmacka till middag. Jag har nog sakt den här meningen hundra gånger snart. Men det är det bästa med Viktväktarna – att man kan äta allt men inte alltid. Alla Ikeas rätter finns med i appen så man kan jämföra och bestämma sig för vad man vill äta och göra medvetna val.

2 reaktioner på “De livsfarliga skorna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *