Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Att ta helg på en torsdag – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Att ta helg på en torsdag

Att ta helg på en torsdag

Yay nu har jag tagit helg! Så skönt att kunna ta helg mitt i veckan. Efter jobbet har jag tvättat och nu är tvättkorgen äntligen tom för första gången på flera månader. Sen tog jag också en promenad och hämtade ut paket. Jag älskar att solen lyser. Jag skulle kunna gå hur långt som helst men eftersom min fot inte är som den ska så måste jag stoppa mig själv. Men nu visar stegräknaren 5,24 km.

Nemo möter Dregen

Jag har spenderat kvällen i soffan och lyssnat på podden Nemo möter en vän för i ett avsnittet möter han Dregen. Ett riktigt bra avsnitt, skräll att jag säger det då haha. Här kan ni lyssna. Nu ska jag bara ta det lugnt och chilla. I morgon blir det sovmorgon sen ska jag och Bebban åka mot Hagfors.

helg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *