En box full med gottigheter

I dag kom ett pressutskick frånTestagram-box och det innehöll massa gottigheter den här månaden med. Är du som många andra ute i sista minuten med att köpa julklappar och inte vet vad du ska köpa? Då tycker jag du ska ge bort ett presentkort från Testagram.

Månadens box innehöll:

1. Kiviksmusteri- En lyxig äppelmust som endast består av äpplen och kolsyra.

2. Det skulle ha varit med en påse Snickers bits- Små och goda snikersbitar bitar som packats i påse och är perfekta att dela med sig av. Men produkten är så populär och är redan slut, därför är det i stället med två orginalbitar med exakt samma sak som de små godingarna.

3. OLW Popperi Sourcream & Onion och Cream cheese- En helt ny serie av varmluftpoppade popcorn. Från de värmländska skogarna  kommer färdigpackade smaksatta popcorn, helt fria från palmolja. Innehåller Fullkorn, fiber och få kalorier.

4. M&M´s choco- Färgglatt, krispigt och mjökchokladigt- M&M’s har allt!

5.Lypsyl YummiLips- Lypsyl finns numera som en veganversion, och är deras premiumprodukt.

6. Nivea Cream Care Facial Cleansing Cream- Tar hand om din hud och rengör skonsamt på djupet. Extra vårdande ingresser med Eucertit och Panthenol. Skyddar och bevarar hudens naturliga fuktbalans.

7. Risenta Fröknäcke med rotfrukter- En bakmix innehållande 50%fröer och kärnor, 10% rotfrukter, majs, bovetemjöl. Tillsätt endast olja och vatten

8. En bonus denna månad är ett presentkort på 500 kr hos Mockbergs.com som säljer exklusiva klockor.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen