Att vara skadad med stil..

Gillar att bara jobba två timmar på måndagar, en bra start på veckan. Efter jobbet åkte jag till badhuset och simmade 1 km och sen åkte jag hem och fortsatte att packa upp mitt hem. Men har så jävla ont i höger tumme så orkar inte hålla på så länge. Den är svullen och jag orkar knappt vrida den men har inte gjort något, så antar att det är en inflammation på G. Får vänta tills i morgon men känns det likadant då så får jag ringa reumatologen för nu gör det ont ända upp i armbågen och orkar knappt röra armen. De värsta är att det är höger och att jag är högerhänt så blir ju så jävla handikappad.

Åkte ut till Bergvik en sväng för att handla och Carolina var där så hon fick linda min hand med djurbandage haha. Ska man vara skadad så kan man ju vara cool och ha bandage med döskallar på, när man ändå håller på. Nu ska jag gå och lägga mig i badet men ska försöka undvika att förstöra mitt fina bandage;)

Har börjat missbrukat äppelbitar med kanel igen:D
Dagens middag 9 SP
Ska man nu vara skadad så kan man ju vara det med stil;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen