Aspiepower Media

Jag skulle gå i personlig konkurs

Om blickar kunde döda

Jag överlevde jobbdagen. Varför är man så jävla trött varje morgon men när man väl kommer i väg så det inga problem. I dag skiner dock solen och jag tycker att livet blir så mycket härligare med lite sol och ljus. När jag hade jobbat klart så åkte jag hem och åt lunch. Sen ville jag ta en bild på Baby i min nya keps som jag fick på jobbet. Baby tyckte dock inte att det var en lika bra idé. Haha om blickar kunde döda så vore jag stendöd nu:D

Jag skulle gå i personlig konkurs

Promenad i solen

Solen sken som sagt så gav mig ut på en liten promenad. Nu visar stegräknaren 4,2 km. Jag ska försöka bli bättre på att ta promenader för jag känner att jag mår så mycket bättre av det. Men jag tappade lusten när det kom massa snö och slask men nu hoppas jag att våren är påväg på riktigt.

Smoothies är ett bra mellanmål

När jag kom hem igen så fick det bli en smoothie. Det är också något det var längre sedan. Förut missbrukade jag nästan smoothies men sen tröttna jag.  Nu har jag inte druckit någon på flera månader så nu blev jag sugen och det är ju ett bra mellanmål. Förut gjorde jag smoothies på bär/frukt och Fun light. Nu när Viktväktarna börjat med flex och naturell lättyoghurt inte innehåller ponits så kan man lyxa till det med lite yoghurt så håller man sig mättare längre. Jag vet att Viktväktarna rekommenderar att man ska räkna frukten i smoothies för att man äter mer än en portion. Men jag struntar i det eftersom jag fortsätter att gå ner i vikt. Skulle det dock stanna upp så får man ju tänka om.

Personlig konkurs

Nu ligger jag i soffan och kollar på YouTube och ska bara ta det lugnt resten kvällen. Kanske hinner jag med ett skumbad eller två. Haha jag skulle gå i personlig konkurs om jag skulle bo i hus och var tvungen att stå för kostnaden för vattnet. Vad har ni gjort i dag?

8 reaktioner på “Jag skulle gå i personlig konkurs

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *