Aspiepower Media

Ses vi på NPF-forum?

Bokat biljetter till NPF-forum

I tisdags bokade jag biljetter till NPF-forum i Stockholm den 3-4 maj. Det Riksförbundet Attention’s nationella konferens inom området neuropsykiatri. Forumet vänder sig till alla som är intresserade av vad som händer inom området neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. Jag tänker att det kan vara ett bra ställe för mig att mingla runt och skapa kontakter på. Men det är också en dag fullproppad med många intressanta föreläsare. Är det någon av er som ska dit?

Inte NPF-vänligt

Dock får jag lite delade känslor för sådana här konferenser. För de ska ju öka öppenheten och kunskapen kring NPF-diagnoser men samtidigt känns inte dessa konferenser så himla NPF-vänliga. Det är två fullproppade dagar från kl 09-16, förutom lunch/fikapaus. Jag förstår att man vill få in så mycket som möjligt på varje dag. Men min hjärna klarar inte av att sitta på konferens så länge. Så jag har valt att bara vara med på torsdagen. För mig hade det funkat bättre om man körde lunch torsdag till lunch fredag eller kortare dagar.

NPF-forum
Bild lånad från Attention

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *