Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Paj i tortillabröd – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Paj i tortillabröd

Jag ska inte gnälla…

God morgon kompisar! Så härligt att det är måndag igen, eller inte vill helst sova. Dock ska jag inte gnälla för Henrik gick upp fyra i morse och åkte hem och jobba. Jag fick sova fyra timmar till. Det blev en lugn helg, förutom att åka skridskor så har vi bara tagit det lugnt.

Paj i tortillabröd

På lördagkväll blev det som sagt Pastagratäng med rökt skinka till middag. I går blev det paj i tortillabröd. Det är kul att testa nya recept och de kommer upp mycket spännande på Facebookgruppen Viktväktarna Online. Där kan även du som inte är medlem i Viktväktarna gå med och få inspiration.

Paj i tortillabröd

Du behöver:

Tortilla ”båtar” Stand ’N’ Stuff.
Nötfärs 5%
Krossade tomater
Champinjoner
Ost riven 17%
3 ägg
Creme fraiche (som tillbehöver
Margarin/olja att steka i

Vi tog de små båtarna men de stora funkar med men då blir det två SP i stället för 1 SP som det är i de små. Jag tog i Champinjoner men du ju egentligen ha i vad som helst. Mamma hade i oliver och jag ska nog testa med fetaost nästa gång.

Paj i tortillabröd

Så här gör du

Stek köttfärsen och ha i det du vill ha i.
Ställ båtarna på en form.
Ha i köttfärsen.
Ha över riven ost.
Vispa upp tre ägg i en skål.
Fördela äggen över alla båtarna.
Ställ in i ugnen 175 grader i ca 15 min, tills äggen har stelnat se bilden nedan.
Servera med en klick Creme fraiche.

Jag räkna det till 5 SP för två båtar (de små)

Paj i tortillabröd

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *