Vardag

Åkt skridskor

Åkt skridskor för första gången på 6 år

I dag har jag åkt skridskor för första gången på 6 år. Jag har velat de två senaste åren men jag har varit lite orolig för min fot eftersom jag dragit av både en sena och ett ledband. Men det kändes bra, jag lindade den för säkerhets skull men vi får väl se hur det känns sen. Dock finns risken att jag inte kommer kunna gå i morgon för lät ha träningsvärk from hell. Henrik tvingade mig att ha hjälm. Jag ville ha Antonios hjälm men där gick tydligen gränsen. Man får tydligen inte åka skridskor med speedwayhjälm på sig ?

skridskor

5 Comments

  1. Haha jag ogillar verkligen att åka skridskor xD

    Fast när du åker det lite mys ut 😀

    kram

  2. Pingback: Paj i tortillabröd - Livet med Aspergers syndrom & Bipolär sjukdom typ 2

  3. Åh så roligt :D. Har inte åkt sedan jag var tolv, skulle gärna vilja åka i år dock 🙂

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*