Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Fyllde jag 30 eller 3 år? – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Fyllde jag 30 eller 3 år?

Så kul med nya följare

Hej kompisar! Jag och Fröken B åkte som sagt till Hagfors i går när jag kom hem från jobbet. Jag har inga större planer för helgen men jag håller på att spela in en helg-vlogg till er. Kan bli världens tråkigaste vlogg eftersom jag inte har några planer haha. Jag är verkligen pepp på de här med Youtube. Jag har fått många nya följare senaste veckan och det är så kul. Min plan är att jag ska lägga upp en video i veckan så glöm inte bort att prenumerera på min kanal så ni inte missar något.

Fyllde jag 30 eller 3 år?

Sen måste jag visa er mitt nya mobilskal, visst är det snyggt? Frågan är är fyllde jag 30 eller 3 år haha. Unicorns, donuts och flygande katter, det kan ju inte bli bättre;)

Fyllde jag 30 eller 3 år

3 reaktioner på “Fyllde jag 30 eller 3 år?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *