Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 För att jag är värd det! – Aspiepower Media
Aspiepower Media

För att jag är värd det!

Jag är värd det!

I dag är en sådan där dag när jag inte ens vill gå upp ur sängen. Det är bara mörk och tråkigt ut. Men jag pallade mig upp och i väg till jobbet. Jag har också 26 points av veckobonusen kvar som försvinner i morgon. Så när jag kom hem så satte jag och åt en donut i badkaret bara för att jag är värd det.

Nästan fullt i Grums

I morgon ska jag ta lite sovmorgon sen ska jag åka och lämna bilen på verkstad för att fixa rutan och de där. Sen tänkte jag åka till Viktväktarna på förmiddagen den här gången för på kvällen föreläser ju jag i Grums. En fågel har viskat i mitt öra att det nästan är fullsatt, så kul! Jag hoppas bara att de har bilen klar till 15.00 som de lovat annars blir det lite jobbigt. Men Carolina har jour så kör de ihop sig så får hon slänga sig i bilen och köra mig till Grums. Ska även hinna med att träffa min kontaktperson en sväng innan bilen ska hämtas, det är mycket på gång i morgon. Därför har jag en vilokväll och tänker spendera resten av kvällen i soffan med Fröken B.

Jag är värd det

3 reaktioner på “För att jag är värd det!

  1. Var kjempebra forelesning i Grums 🙂 Jeg treffer en med Asperger og det var godt å høre hvordan andre har det. Du er ei super dame!
    P.s, katta mi heter Babypus, syntes det var artig at di hett Baby.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *