Aspiepower Media

Jag orkar inte!

Årets första föreläsning

I torsdags begav jag mig till Karlskoga för att hålla höstens första föreläsning för blivande (H)järnkolls ambassadörer. Jag skulle bara prata i 30 min och skulle samtidigt få in saker jag inte brukar ha med. Jag upplever själv att jag rörde ihop saker och kände mig lite ringkosting men alla andra verkade nöjda och det är väl det som räknas.

Mys i soffan

På torsdagskväll kom D hit. Det blev mys i soffan framför Luddes match. Sen gick vi och la oss vid 21. Haha de är jobbigt att föreläsa när man inte är van. På fredag åkte vi en tur och köpte kattmat till Bebbsan sen bänkade vi oss framför tv:n igen. På kvällen fick jag pissont i magen så efter alvodon och pronaxen lyckades jag somna i soffan. Vid 21 igen,  haha tror min kropp försöker säga mig något.

Jag orkar inte!

På lördag eftermiddag skjutsade vi D till bussen sen begav vi oss mot Hagfors. I dag har jag varit i Ekshärad och fotat ett träningspass åt jobbet. När jag kom hem så fick jag ont i magen igen så skynda mig mot Karlstad. Han precis fram innan jag veks dubbel av smärta och fick ta morfin. Jag orkar inte! Jag har verkligen inte tid med det här. Kan inte min mage bara samarbeta för en gång skull?

 

1 reaktion på “Jag orkar inte!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *