Home Vardag Resultat vecka 7 med Viktväktarna

Resultat vecka 7 med Viktväktarna

by Joanna Halvardsson

Resultat vecka 7 med Viktväktarna

I dag var det dags för invägning igen. Jag är nöjd med mitt resultat vecka 7 med Viktväktarna. Vågen visade -0,2 kg vilken betyder -4,1 kg på sju veckor. Det är sjukt när man tänker på att jag gått ner två paket med socker. Ett paket är nog tungt att bära runt på. Det är bara att fortsätta att kämpa på. Coachen säger att jag är duktig och målinriktade. Det är en superkraft som min diagnos för med sig. Har jag bestämt mig för något så ger jag mig inte innan jag lyckats. Så nu kör vi!

resultat vecka 7 med Viktväktarna

Resultat efter 7 veckor:
– 4,1kg

Resultat från start 2008:
– 18,9 kg

Kvar till mål -10 kg tills maj:
6,5 kg

 

You may also like

2 comments

ullie 22 februari, 2018 - 02:19

åhh va skoj grattis va kul

Reply
Joanna Halvardsson 22 februari, 2018 - 09:05

Tack:)

Reply

Leave a Comment