Aspiepower Media

Hur gick det till när jag fick min Aspergerdiagnos

Hur gick det till när jag fick min Aspergerdiagnos

I dag är det 14 år och ca två veckor sedan jag fick diagnosen Aspergers syndrom. Då hade jag själv vetat om i ett år att jag hade en diagnos. Men utredningen sattes inte i gång förrän jag hade försökt att ta mitt liv för första gången. Jag får ofta frågan hur det gick till när jag fick min Aspergerdiagnos. Därför spelade jag in en video där jag berättar om det. Det är en lång historia så det är lättare att prata om den än att skriva. Här nedan hittar ni videon och jag hoppas att ni gillar den. Ni får jättegärna komma med förslag på vad ni tycker att jag borde prata om i nästa video.

4 reaktioner på “Hur gick det till när jag fick min Aspergerdiagnos

 1. Bara en mjuk fråga av ren nyfikenhet, om jag får fråga, föredrar du att säga Aspergers syndrom eller Autism(spektrumtillstånd)?

   1. Jag tittade precis på videon och fick svaret.

    Jag tycker precis som du, Joanna.

    Aspergers syndrom är 1000 gånger bättre att säga om den diagnos du och jag har.

    Det är extremt synd att majoriteten försöker bojkotta ordet Aspergers syndrom. Eller hur?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *