Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Konsekvensen av att ni går till jobbet halvsjuka – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Konsekvensen av att ni går till jobbet halvsjuka

Konsekvensen av att ni går till jobbet halvsjuka

God morgon kompisar! I dag var jag uppe redan vid nio, rekord för att vara helg. Ligger nerbäddad i soffan och kollar på hockey. Februari/mars har de senaste tio åren betytt infektioner och inläggningar på sjukhus. Jag hoppas att det inte blir så i år men tyvärr börja jag känna att en bihåleinflammation är på G.

Vabuari

Februari kallas ju vabuari för en orsak. Men många struntar i att man är lite halvsjuk och går till jobbet och sånt i alla fall. Dom tänker inte på vilka konsekvenser det kan bli för personer som mig som har nedsatt immunförsvar. Jag försöker undvika sjuka människor men det är inte alltid så enkelt. Jag torkar aldrig händer i en sådan där tork som finns på offentliga toaletter, för där flyger det runt massa baciller. Kanske skulle jag köpa en rymddräkt och gå runt med på stan eller nått;)

 

gårdagens middag

Konsekvensen av att ni går till jobbet halvsjuka

6 reaktioner på “Konsekvensen av att ni går till jobbet halvsjuka

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *