Aspiepower Media

Jag är glad att jag har den här möjligheten

Jag är glad att jag har den här möjligheten

Jag vaknade upp redan vid 5 i morse och kände mig som ett vrak. När klockan ringde 08 kände jag mig likadan. Jag är inne på dag elva med 37,9 i feber och dag sex med antibiotika ändå känner jag inte alls särskilt pigg. Förutom febern så har jag ont i magen och det känns som hjärnan ska sprängas snart. Jag smsade jobbet och sa att jag jobbar hemifrån i dag, för då kan jag jobba korta stunder och vila mellan. Jag är glad för att jag har den här möjligheten.

Vet inte vad det är för skit jag har i kroppen men jag tycker att den kan försvinna nu, för orkar inte vara sjuk längre. Men mitt i allt elände har jag fått en rolig nyhet men det får ni veta mer om sen;)

Jag är glad att jag har den här möjligheten
Den här filuren tycker iallafall att det är skönt att jag är hemma;)

 

 

1 reaktion på “Jag är glad att jag har den här möjligheten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *