Teater i Deje

I går var jag i Deje på teater!

I går var jag med Carolina till Deje för hennes dotter Leo skulle spela teater. Hon går i åk 8 och klassen hade själva skrivit manus och gjort en teater om Andra världskriget. Dom har nämligen samlat in pengar i mer än ett år för att kunna åka till Polen och Auschwitz. Och med kvällen föreställning så har de lyckats samla in det de behöver. De var väldigt duktiga och jag var imponerad över att de gjort allt själv och tom hade ljudeffekter.

När vi satt i bilen påväg dit så ringer Leo till Carolina och den enda hon undrar är: ”Är Joanna med?”, haha det viktigaste. Självklart var Joanna med! Leo har varit ett av mina största fans sen hon hörde mig föreläsa för tre år sedan.  Och nu är jag hennes fans för kan inte fatta hur hon kunde ha lärt sig en lång replik helt utantill när alla andra hade fusklapp. Hon vägrade dock vara med på bild med mig, så mamma fick ställa upp i stället, men det blev ju ganska fint det med;)

När jag ändå var där så delade jag ut ett visitkort till en lärare som Carolina tidigare pratat med om en föreläsning. Och sen fick jag agera Polsenproffs också och dela med mig av mina bästa tips. Haha mitt speedway-nörderi  har tydligen gjort någon nytta iallafall;)

teater

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen