Kost och träning Vardag

Test av proteingodis och en tur till Örebro

Test av proteingodis och en tur till Örebro

Vi bestämde oss för att ta en tur till Örebro för lite shopping. Nu visar stegräknaren 4,63 km och det känns verkligen i benen. Nu har vi bänkat oss i soffan och ska se på film innan det är dags att fixa middag. Fröken B vill också vara med och se på film från sin nya favoritplats, ryggstödet på soffan. Jag testar ett nytt sockerfritt godis i dag Pandy protein godis. Jag älskar sura godisar så jag tyckte att de var riktigt goda. En påse innehåller 3 smartpoints, som hittat!

proteingodis

5 Comments

  1. Vad gott med smågodis och ni får ha en mysig kväll! 😀 Kramis

  2. Var hittade du det godiset? Lagom med points på godis.

  3. Själv gillade jag inte Pandygodiset ?

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

*