Aspiepower Media

Alla hjärtans dags presenter i efterskott

Alla hjärtans dags presenter i efterskott

Vi skulle ju inte fira alla hjärtans dag men det blev visst så i alla fall fast lite i efterskott. Jag hade med en påse med massa godis till Henrik. Väldigt avancerad present haha men han gillar godis så varför krångla till det. I går kväll kom han hem från jobbet med rosor och lakrits som det inte är så mycket points i.  Vi har inga större planer för den här dagen. Vi sitter just nu och funderar på vad vi ska hitta på så vi får se vad den här dagen har att erbjuda. Vad ska ni hitta på i dag mina vänner?

Alla hjärtans dags presenter Alla hjärtans dags presenter

1 reaktion på “Alla hjärtans dags presenter i efterskott

  1. Tycker allt det var en bra present han fick, hade blivit överlycklig över en påse godis speciellt om den innehöll mina favoriter hehe Vi har inga större planer idag mer än att mysa och titta på film och vänta på att min man ska komma hem 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *