Aspiepower Media

Kärlek på alla hjärtans dag

Kärlek till er på alla hjärtans dag

I dag är det kärleks dag. Vi ska visa våra nära och kära att vi älskar dem. Jag har skrivit om det tidigare, att jag tycker att den här dagen är överskattad. Borde vi inte visa att vi uppskattar våra nära och kära varje dag? Det känns som den här dagen är till för att affärerna ska tjäna pengar. Jag tänker också på alla barn som redan känner sig ensamma men så blir ännu mer ensamma på en sådan här dag. Jag hoppas från djupet av mitt hjärta att alla skolor ser till så alla barn blir uppvaktade på den här dagen.

Tack för att ni finns

Jag brukar inte fira den här dagen. Till viss del kan det ju bero på att jag har ett distansförhållande och att vi inte ens är i samma stad. Istället försöker jag visa min uppskattning för mina nära och kära i vardagen. Men det är några jag vill uppvakta på den här dagen och det är ni. Mina fantastiska bloggläsare. Tack för att ni alltid finns där och hejar och stöttar, utan er skulle den här bloggen inte finnas.
Jag hoppas att ni får en fantastik hjärtedag.

alla hjärtans dag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *