Vardag

Oj vilken dag det blev!

Min nya kärlek är här nu!

Efter jobbet i dag så åkte jag och hämtade ut min nya kärlek som väntade på mig på ICA. Japp kameran är här nu och kolla vad snygg den är! När jag hade hämtat den så skulle jag bara åka till Carolina en snabbis. Hon skulle hjälpa mig att få ut den där näspercingen som hade fastnat. Men det var totalt omöjligt att få bort den. När vi försökt med våld och vasselin så gav vi upp och började i stället kolla om den fanns någon piercing studio i stan. Det var ju hundra år sedan vi piercade oss sist så vi hade noll koll. Men tillslut fick vi reda på Fisheye ink hade en piercare så vi drog dit. Med rätt tänger var det lättare och efter nån minut så var smycke ur och ett nytt i.

Oj vilken dag det blev!

När vi var klara så åkte vi till ICA MAXI en sväng och när vi var där ringde Carolinas dotter och undra om vi kunde köra henne till Lidl. Så den där snabbis blev fyra timmar och vid 17-tiden kom jag hem och insåg att jag inte ätit lunch i dag. Oj vilken dag det blev! Nu har jag iallafall fått mat i magen och har landat i soffan och pillar på min fina lilla kamera. Jag är kär!

 

Oj vilken dag det blev

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  N
  13 februari, 2018 at 20:09

  Ett så enormt grattis till din nya kamera, Joanna. Och ett lika enormt grattis i efterskott på din 30-årsdag. ???

  Och vad skönt att du får sjukersättning, nu när du har fyllt 30. ?

 • Reply
  M
  14 februari, 2018 at 15:07

  Hur är kameran? Har den aoutfokus? ^^,) jag tänkte också införskaffa mig en sådan kamera! Tar den bra bilder, behöver man använda mkt inställningar?

  • Reply
   Joanna Halvardsson
   14 februari, 2018 at 15:16

   Jag älskar den, det närmaste systemkamera du kan komma i kvalité. Den snabbt autofokus. Man kan ju alltid välja auto om man inte vill ställa in inställningar.

   • Reply
    M
    14 februari, 2018 at 21:14

    Vad kul att höra! Har du filmat med den med? Vad bra med autofokus!

    • Reply
     Joanna Halvardsson
     14 februari, 2018 at 21:51

     Japp de är det jag köpt den till. Kommer upp en blogg om några dagar

 • Reply
  Återblick för januari-mars 2018 - JAG ÄR INTE DUM I HUVUDET!
  27 december, 2018 at 08:01

  […] födelsedagspengar så köpte jag en ny kamera, för hade ju inga innan bara fem stycken haha:D Här kan ni läsa om första mötet med […]

Leave a Reply