Aspiepower Media

Äntligen bra speedway i Hagfors

Kul att få se riktigt speedway i Hagfors igen!

I dag har jag gått 5,5km runt en speedwaybana typ. Var som sagt på Dennis Jonssons Race och fotade. Jag hade sagt att jag inte skulle hjälpa Valsarna i år, för jag inte har tid. Men eftersom jag fortfarande är admin på deras Facebooksida så kände jag bara att okej då jag kör i dag. Så uppdaterade under hela matchen. Men som vanligt ska folk gnälla för att vi inte uppdaterade alla heat live med resultat. Men tror inte att folk förstår att vilket jobb det är att jobba ideelt.

Jag sprang runt och fotade hela matchen och uppdaterade när jag hade tid. Om man nu är så intresserad av matchen så kunde man ju ha åkt dit. Och de som inte gjorde det missade grym speedway. Kul att få se bra speedway i Hagfors igen. Folk är så bortskämda med att vi lever i ett IT-samhälle där man snabbt kan få information. Men alla speedwayklubbar kämpar för att få publik och vad händer om allt finns på internet? Jo folk slutar gå på matcherna. Och vi vill väl att speedwayen ska överleva?

Bilderna från matchen kommer upp i morgon men här kommer några bilder från prispallen.

speedway i Hagfors

Ja, så här kan man ju också kliva upp på en prispall;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *