Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Jag har inte förmågan att vara överallt samtidigt – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Jag har inte förmågan att vara överallt samtidigt

Jag har inte förmågan att vara överallt samtidigt

I går var en ganska hektisk dag. Först fyra timmar på jobbet sen hem och snabbt få i sig lunch. 14.00 hade jag tid hos läkaren. 15.30 kom mitt boendestöd. Sen var tanken att jag skulle på möte med Hjärnkoll 17-19 men det ställde jag in. Jag har superkrafter men jag har inte förmågan att vara överallt samtidigt. Någon gräns måste det ju finnas.

Baby har flyttat

Är ganska stolt över mig själv att jag faktisk kan säga nej till saker och se mitt eget bästa. I stället bäddade jag ner mig i soffan med en bit av min frukostpaj och kollade på serier. Baby såg jag knappt till under hela kvällen för hon har flyttat. Hon bor numera under sängen i sänglåda. Jag kan tyvärr inte hälsa på henne för jag kommer inte in där men vi får väl hoppas att hon kommer och hälsar på mig snart. Kanske när det vankas mat:D

Jag har inte förmågan att vara överallt samtidigt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *