Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 30 år! – Aspiepower Media
Aspiepower Media

30 år!

30 år!

I dag är ingen vanlig dag för det är min 30 års dag! Fan va sjukt att jag är 30 år helt plötsligt, det känns ju som det var nyss som jag fyllde 18. Än så länge har jag inte fått någon 30-årskris men jag kan få ångest när jag möter gamla klasskompisar. Många av dom har barn och del har tom tre. Dom har legat ni, bokstavligt talat. Själv har jag en katt som mitt barn haha. Jag hinner nog i kapp en vacker dag, jag har ju trots allt minst tio år till på mig att skaffa barn.

Vill du ge mig en present?

Det kommer bli en lugn födelsedag i Hagfors, enda planen är att vi ska ut och äta lunch.  Paket och sånt fick jag ju redan förra helgen. Jag har ju till och med fått presenter från er, det är många av er som swishat mig en slant till min vlogg-kamera som jag vill köpa. Jag är så himla tacksam, just nu är vi uppe i 1600 kronor. Helt galet tack när är fantastiska!

Har du missat det och vill ge mig en liten present så swisha 1 krona eller valfritt belopp till 070-6827252 (Stefan Halvardsson, pappa. Då jag har hemligt nummer) Om alla mina följare swishar 1 krona var så är vi uppe i min drömkamera som kostar ca 6000 kronor. Blir det pengar över kommer jag sänka dem till välgörenhet.

30 år

4 reaktioner på “30 år!

  1. Grattis!! Åh ja du har många år på dig. Här jag bor känns det som vanligast att skaffa barn närmare 40 tycker jag. Det är många som får när dom är runt 40. Man har ju upp till 45 iaf på sig. 30 år är väldigt ungt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *