Födelsedagslunch

Födelsedagslunch

Innan mamma åkte till jobbet så åkte vi ner till Hagfors och åt födelsedagslunch på Zolboos Sushi & Thai. Jag har noga planerat vad jag ska äta i dag. För jag skulle ha råd att lyxa till det med en semla. Efter att vi hade ätit lunch så åkte vi till Ekshärad och hälsade på farmor och köpte med semlor till henne. Jag är väldigt svag fö semlor, så jag borde få medalj för att jag orkat hålla mig borta från dem. Men man måste ju få lyxa till det på sin födelsedag. Så med ägg till frukost, sushi till lunch och lövbiff till middag så hade jag råd med en semla. Ändå hade jag 12 veckobonus kvar. Det är det som är det bästa med Viktväktarna, att man kan äta allt men inte alltid.

När dom inte kan komma till mig så får jag åka till dom

När vi varit till farmor så åkte vi vidare till farfar och lämnade en semla till mig också. När de inte kan komma till mig på min födelsedag så får jag komma till dom. (Undrar du varför läs detta inlägg.) Nu är vi hemma och jag har tagit ett bad och ska chilla lite i väntan på att vi ska äta middag.

6 svar på ”Födelsedagslunch

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen