Aspiepower Media

Nu slipper jag frysa om fötterna

Sover djupare på Melatonin

Hej kompisar!
Jag började den där dagen med sovmorgon och vaknade upp vid 10.30. Jag vet inte riktigt men sedan jag började med Melatonin så vaknar jag av mig själv vid 10-10.30 även om jag kan sova längre. Kanske är det för att jag sover djupare och bättre och därför vaknar när kroppen tycker att det räcker med sömn. Någon som upplever samma sak?

Nu slipper jag frysa om fötterna

När jag hade vaknat till liv så åkte jag mot Hagfors. När jag kom fram så åkte jag och mamma ner till Hagfors för att handla. Vi gick in på Norbergs för att kolla vad som fanns på rean. Med därifrån gick jag med ett par nya vinterskor. De här med skor och trasiga fötter är inte alltid så enkelt. Jag köpte ju ett par vinterskor för några månader sedan men de har jag bara när jag vet att jag inte ska gå så långt. Mina fötter mår bäst i gympaskor men de blir så blött på vintern. Men så hittade jag de här snyggingarna som också var väldigt sköna. Som om det inte räckte så var det nu halva priset på dem. Fick dem i födelsedagspresent fast jag redan fått födelsedagspresenter av mamma och pappa haha. Så nu slipper jag frysa om fötterna och gå runt och vara blöt.

Nu slipper jag frysa om fötterna Nu slipper jag frysa om fötterna Nu slipper jag frysa om fötterna

8 reaktioner på “Nu slipper jag frysa om fötterna

  1. Åh, vad sköna de ser ut, och vad fina också!
    Dina föräldrar påminner om mina, haha, jag har fortfarande vinterskorna min mamma köpte åt mig när hon tröttnat på att jag klagade på att det var så kallt ute.

    Jag gillar verkligen blandningen i din blogg, mode och allvarliga saker om varandra. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *