Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 En tisdag på vårdcentralen – Aspiepower Media
Aspiepower Media

En tisdag på vårdcentralen

En tisdag på vårdcentralen

Tanken var att jag skulle tvätta efter jobbet men så blev det inte. Eftersom min mage fortsätter att bråka så blev det en tisdag på vårdcentralen. Fast där fick jag ingen hjälp.De gjorde en gynundersökning fast inte med ultraljud för det har de inte på vårdcentralen. Vi kom fram till att jag har ont över äggstockar och livmoder, men de visste jag ju redan eftersom det var det jag sökte vård för. Läkaren säger att jag troligen inte har någon infektion eller cystor då infektionsproverna såg bra ut. Fast jag har haft både cystor och livmodersinflammation flera gånger när mina infektionsprover sett bra ut. För de gör dom allt. Det är få gånger mina infektionsprover visar något, en gång gjorde de det men då hade jag tre infektioner samtidigt.

Vart går gränsen för kränkning?

Sen tog de Klamyidatest också, de har som rutin att alltid göra det vid gynundersökningar. Det är ju bra men eftersom jag gör gynundersökningar 5-10 gånger per år, så får jag ta lika många tester. Fast jag säger att jag har haft fast partner i 6 år. Efter 711:e gången så kan jag faktiskt känna mig lite kränkt. Det måste ju finnas någon gräns. De ser ju i journalen att vi tog det senaste för mindre än sex månader sedan och att alla vi tagit varit negativa. Bra att de har rutiner men är man stamgäst så borde kunna göra undantag. En gång tänkte de tom ta två stycken på samma dag men då tyckte sköterskan att de gick över gränsen.

Jag är i alla fall inte gravid

Det enda vi egentligen kom fram till var att jag inte är gravid. Nu ska vi vänta på svar på klamydiatestet, som jag redan vet är negativt. Jag vet att jag inte varit otrogen och jag har väldigt svårt att tro att Henrik har varit det. Så fick ingen hjälp alla, jag skulle jag återkomma om det blev värre eller inte går över. Eventuellt är det min IBS-mage som bråkar så tarmen ligger och krampar mot livmodern. Fast det var det jag som tog upp och läkaren instämde att så kan det var. Jag kanske borde utbilda mig till läkare så jag kan vårda mig själv.

En tisdag på vårdcentralen

4 reaktioner på “En tisdag på vårdcentralen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *