Det rasar in förfrågningar

Bra resultat av min rehab

Hej kompisar! Jag började den här dagen med att jobba på Elitled i fyra timmar.  När jag var klar där åkte jag vidare till Karlstadsträningspraktik. Jag och Åsa planerade för de två kommande veckorna med hennes sociala medier och sen körde vi rehab. Det var andra gången i dag och vilken framgång vi fått. När jag var där första gången så kunde jag inte röra armen över huvudet för då hoppade axeln ur led. Jag gick hela tiden runt med känslan av att axeln ”glider i väg”. Efter bara en behandling med flossband och massage försvann känslan och har hållti i sig. Nästa steg blir att stabilisera upp leden så jag har fått några övningar jag ska köra hemma med gummiband.

Det rasar in förfrågningar

Sen måste jag berätta en annan rolig sak. Det rasar in föreläsningsförfrågningar för hösten/vintern just nu. Det är jättekul men det finns inte många lediga datum kvar nu för snart är jag fullbokad för resten av året. Det finns några få lediga datum i september, oktober och december. Så vet du om att du är intresserad av att boka mig i slutet av 2018 så är det hög tid att maila mig på info@joannahalvardsson.se

Det rasar in förfrågningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen