Resultat vecka 16 med Viktväktarna

Resultat vecka 16 med Viktväktarna

Om ni inte har läst förra veckan inlägg så kan ni gör det här. Förra veckans vägning gick ju inte så bra så Carolina hade lovat att bli med i dag som stöd. Men jag vägde mig hemma i morse och såg att det var ett bra resultat så jag sa att hon inte behövde bli med. Mitt resultat vecka 16 med Viktväktarna blev -0,8 kg, fast jag var orolig för Ullareds-resan. Eftersom jag blir vrång när personer jag inte känner säger åt mig hur jag borde göra så åt jag extra mycket socker den här veckan. Det funkade uppenbarligen haha. Men jag räknade allt förstås.

Är Baby sjuk?

Jag vägde mig bara i dag men stannade inte var på mötet. För när jag kom hem från föreläsningen förut så spydde Baby slem på hallmattan. Jag fick i henne lite godis och vatten och hon verkade okej men ville inte lämna henne ensam i flera timmar. Vet dock inte om hon är sjuk eller om hon bara lura mig för nu är hon pigg och har fått fem portioner med godis i dag för jag ska testa om hon äter. Hon kanske är som Karlsson på taket och blir frisk av kuckelimuckmedicin;)

Resultat vecka 16 med Viktväktarna

Resultat efter 16 veckor:
– 7,5 kg

Resultat från start 2008:
– 22,9 kg

Kvar till mål -10 kg tills maj:
2,5 kg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen