Aspiepower Media

Att pausa när det behövs…

Ovissheten stressar

Det har varit mycket senaste tiden. Ovissheten att inte veta om jag har någon inkomst nästa månad stressar mig. Jag har fortfarande inte fått beskedet från Försäkringskassan om jag får sjukersättning eller ej. Grädden på moset blev gårdagen som var en kaosdag. Klockan ringde 8.15. 8.45 lämnade jag bilen vid verkstaden. 9.30 vägde jag in mig på Viktväktarna. Hann hem och sitta ner i 20 min. Träffade min kontaktperson 11-13. Hann hem och sitta en liten stund till. Sen sminkade jag mig och gjorde mig klar.

Ett sammanbrott

Efter det fick jag ett sammanbrott och grinade bort allt smink. Ringde till Carolina och skrek att jag inte orkar föreläsa, att jag är trött och bara vill sova. Tyvärr är det ju det här nackdelen med att vara föreläsare jag kan inte skicka någon annan när jag inte orkar. Visst kan jag ställa in men då skapar jag ett dåligt rykte om mig och själv och förlorar en månadslön. Ställde mig i duschen tvättade bort allt smink och sminkade om mig. 15.40 kom Carolina och hämtade mig och körde mig till verkstaden. 16.30 lämnar jag verkstaden och åker och plockar upp min vän Malin som skulle bli med som sällskap. Vi kommer fram till Grums ca 17.30. Började föreläsa 18.00 och många vill ställa frågor efteråt. Kommer hem till 21.00 lägger mig i badet innan jag tar en sömntablett.

Att pausa när det behövs

Tanken var att jag skulle jobba förmiddag i dag men jag bestämde mig för att ta sovmorgon och vaknade vid 09. Det gäller att pausa när det behövs. Nu sitter jag och äter frukost och ska snart åka till jobbet. Det var skönt att få sova ut ordentligt och få ny energi. Annars gick föreläsningen bra. Jag slog tydligen besöksrekord, det brukar komma runt 25 personer i går kom det närmare 70 personer.

Att pausa när det behövs

7 reaktioner på “Att pausa när det behövs…

  1. Vad bra att du tillåter dig själv att ta paus när du behöver!

    Jag förstår verkligen din oro för huruvida du kommer att ha någon inkomst nästa månad eller inte. Jag orkar själv inte jobba heltid och har också oroat mig mycket för Försäkringskassans beslut. Sedan några månader tillbaka är jag dessutom frilans, och försöker vänja mig vid det faktum att jag inte ens vet hur det kommer att se ut med jobb si och så långt fram i tiden. Ekonomisk ovisshet kan vara riktigt tärande. Jag hoppas att det går bra för dig med Försäkringskassan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *