Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 I dag är det jag som är kock – Aspiepower Media
Aspiepower Media

I dag är det jag som är kock

I dag är det jag som är kock

Vi har inte gjort så jättemycket i dag. Vi var och handla mat sen har vi myst i soffan framför serier. Nu har vi precis ätit middag. Det är nya tider nu för i dag är det jag som är kock. Henrik brukar vara den som lagar mat i det här hemmet. Men han var så trött eftersom han kom hit 04 i morse så i dag var det jag som var kock. Jag bjöd på kyckling och sättpotatis pommes. Jag lyxade till det med ett glas röse till maten. Nu ska vi fortsätta att se på serier.

i dag är det jag som är kock

4 reaktioner på “I dag är det jag som är kock

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *