När man får besök mitt i natten

När man får besök mitt i natten

Jag började den här dagen med sovmorgon. När jag vaknar upp efter en natt så känner jag mig verkligen utvilad på riktigt, det gjorde jag aldrig när jag inte åt Melatonin. När jag gick och la mig i sängen i går kväll så var jag ensam. När jag vaknade i morse så låg Baby på mina ben och Henrik bredvid mig. Jag hade tydligen fått besök mitt i natten, han åkte tydligen direkt han slutade jobba i går kväll.

Ny favoritfrukost

Eftersom han kom mitt i natten så får han sova ett tag till. Jag och Bebbsan ligger i soffan och äter frukost. En ny favoritfrukost är naturell lättyoghurt och 1 dl Havefras (1smart points). Lyxade till det lite i dag med ananas. Vi har inga planer alls för den här dagen så vi får se vad den har att bjuda på.

besök mitt i natten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen