Aspiepower Media

När Henrik och landstinget får som de vill…

landstinget

När Henrik och landstinget får som de vill….

Hej kompisar! Jag har inte haft tid mer er i dag för jag har hängt med Carolina och spelat in en vlogg. Nu kanske ni undrar vad det är som Henrik och landstinget vill som jag uppfyller. Men det får ni bara veta om ni kollar på videon här nere;)

Jag vet att det inte är superkvalité men jag får helt enkelt köpa en ny vloggkamera när jag blivit Youtube-proffs, eller i alla fall gör mer än två videos i halvåret haha. Jag tänker att dålig kvalité är bättre än ingen video alls, håller ni med? På måndag kör vi en vlogg när jag tatuerar mig. Hade en omröstning på Instragram och ni ville gärna se det och er önskan är min lag. Glöm inte bort att göra tummen upp och prenumerera så kommer det mer videos. Nu ska jag gå och lägga mig i badkaret.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *