En tidig födelsedagspresent

En tidig födelsedagspresent

I går kväll kom mamma och moster hit och sov över för de ska till Stockholm på Formex mässan i dag. Mamma hade med en tidig födelsedags present till mig. Jag fick Viktväktarnas hushållsvåg som räknar ut points. Dock har jag fått en spel på vågen redan för det går inte att ändra språk på den och jag tänker inte gå och lära mig tyska haha. Så får ta med dem på onsdag så får vi se om de kan ställa in den. Jag gör precis som det står att man ska göra men nej den vill ändå vara på Tyska. Jag hoppa av tyskalektionerna i 8:an och jag tänker inte börja plugga tyska igen;)

Sovmorgon

Jag fick helg redan i går, lyxen att vara sin egen chef;) Så jag började den här dagen med sovmorgon och nu sitter jag och väntar på att Carolina ska komma hit. Sen får vi se vad den här dagen har att bjuda på. Vad har du för planer för dagen?

En tidig födelsedagspresent

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen