Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Bananvåfflor och bra besked – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Bananvåfflor och bra besked

Bananvåfflor

Jag älskar bananpannkakor men jag är värdelös på att steka dem. Det blir mer bananmos än pannkakor. Henrik däremot är stekproffs. Jag har gått kurs hos honom i att steka både ägg och pannkakor men jag tydligen en elev som är omöjlig att lära. Eller så har jag alltid så bråttom så jag låter dem inte få steka ordentlig innan jag börjar peta på dem. 😉 I dag var det en smart tjej som skrev i en Viktväktargrupp på Facebook att hon stekte sina i våffeljärn. Så jäkla smart! Hejdå banankladd och hej bananvåfflor!

Jag mosade en banan och vispa ihop med två ägg. Sen tog jag lite margarin i järnet för att det inte skulle fastna så det blir 1 points. 0 points om du steker utan men jag vågade inte testa det för det var ju just kladdet jag ville slippa;)

bananvåfflor

Bra besked

Eftersom jag ska föreläsa i Värmland den närmsta tiden så fick Baby bli med hem till Karlstad. Hon har ju varit i Hagfors i mer än en månad så det är skönt att ha henne hemma igen. Tror även hon tyckte det för hon somnade i sitt katträd. Sen möttes jag av ett bra besked när jag kom hem, den 31/1 ska jag på magnetröntgen. Tjoho! Heja landstinget i Värmland för att jag fick en tid så snabbt! Dom skrev i kallelsen att jag skulle ta med mig Dregen på undersökningen. Okej det kanske inte var exakt det dom skrev men de stod att man skulle ta med sin favorit cd-skiva. Haha kanske ska ringa Dregen och fråga om han kan köra en livespelning för mig när jag röntgas, det vore nått de. 😉

 

4 reaktioner på “Bananvåfflor och bra besked

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *