Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Barnböcker om NPF-diagnoser – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Barnböcker om NPF-diagnoser

Barnböcker om NPF-diagnoser

Precis efter nyår så kom en försenad julklapp till mig från Kikkuli förlag fullastat med böcker. Så nu har Baby ett tips till er. Hon tycker att ni ska ta era barn och mysa ner i sängen och läsa Malin Roca Ahlgrens barnböcker om NPF.
Malin har också skrivit boken Coolt med ADHD men den är slut hos förlaget, så himla bra är böckerna!

Julias superkrafter handlar om Julia som har Aspergers syndrom.

Vad är det med Lisa? – handlar om Lisa som lever med ångest.

Jag har ADHD handlar om Alice som har ADHD”.

Jag tycker det är allas föräldrars ansvar att läsa de här böckerna för sina barn och lära dem att olikheter finns men att olikheter är bra! Jag tycker också att ALLA lärare borde läsa dessa böcker för sina elever av samma anledning. Ta ditt ansvar och spring till ditt närmsta bibliotek eller  och köp böckerna här!

Barnböcker om NPF-diagnoser

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *